Bikepark Mook biedt de mogelijkheid aan om een clinic te volgen om jouw technische skills naar het volgende level te brengen.

Daarvoor hebben wij exclusief afspraken gemaakt met MTB Flow.

Je kan rechtstreeks contact met MTB Flow opnemen wanneer je geïnteresseerd bent.

Een clinic volgen op Bikepark Mook via een andere aanbieder dan onderstaande is niet toegestaan.

MTB Flow: Mountainbike techniektrainingen en clinics voor beginners tot en met vergevorderde mountainbikers. In kleine groepen, privé en duo’s, met een uitgebreid programma aan trainingen. Bijvoorbeeld: Trail-, Jump- of Enduro-clinic.

Mijn passie om kennis over te dragen komt voort uit 20 jaar mountainbiken in verschillende landen en ruim 10 jaar internationaal downhill wedstrijd rijden. Voor de afgelopen 5 jaar MTB Flow heb ik als instructeur bij Nederlandse en Duitse mountainbike clinic-bedrijven gewerkt.

De focus van MTB Flow is om iedereen in zijn of haar eigen niveau groeit in vertrouwen door het trainingsprogramma per persoon of per groep aan te passen. Met dit maatwerk en de juiste feedback, bereik je als mountainbiker in een korte tijd een zo groot mogelijk leereffect.

 

https://mtbflow.nl/

Disclaimer: Bikepark Mook aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die wordt geleden door het volgen van een clinic.